All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 17 ianuarie | 2021
-5.9 C
București

Amber fuzionează cu un studio independent din Mexic

Amber, compania dezvoltatoare de jocuri video cu capital 100% românesc, continuă să se extindă pe plan internațional, fuzionând cu KaraOkulta, un studio independent din Guadalajara.

KaraOkulta este un dezvoltator de jocuri și aplicații mobile în care lucrează 15 specialiști. Studioul mexican a colaborat cu Amber la sfârșitul anului 2019 la dezvoltarea jocului casual Toy Blitz.

Echipa se va alătura Amber Mexic în hub-ul Ciudad Creativa Digital. Considerat un „Silicon Valley” al Mexic-ului, Guadalajara devine un pilon important în dezvoltarea de produse media digitale.

Amber a început recrutarea pentru noul studio, dorind să angajeze 100 de specialiști până la sfârșitul anului. Studioul caută specialiști pentru toate disciplinele de dezvoltare, cu focus pe artă, design, game engineering și testare.

Amber a înregistrat o creștere constantă în ultimii trei ani, deschizând două noi birouri (Botoșani și Guadalajara) și fuzionând recent un cu studio local din România, Scorpius Games.

Compania a raportat pentru anul 2019 cea mai mare cifră de afaceri din istoria acesteia: 57,85 milioane Lei (13.65 milioane de dolari).

La Amber lucrează peste 500 de specialiști, iar compania se așteaptă să depășească 600 până la finalul anului.

- PUBLICITATE -