Amber deschide un studio de game development la Varșovia, Polonia

Amber, cel mai mare studio independent dezvoltator de jocuri video din România, continuă să se extindă, deschizând un birou la Varșovia.

Amber Varșovia se alătură studiourilor din București, Botoșani, Montreal, Guadalajara, Kyiv, San Francisco și Los Angeles.

Biroul se va concentra pe specializări precum programare, artă și game design, urmărind să crească expertiza Amber în dezvoltare de jocuri pentru PC și console.

General Manager al Amber Varșovia va fi Greg Ciach, game designer și programator polonez, al cărui scop principal este să creeze jocuri de calitate.

Acesta a ocupat poziția de Business Development Director la Platige Image, Game Designer la Winko Games, Narrative Designer la Tequila Games și CEO al studioului de jocuri indie PolyAmorous.

Obiectivul studioului este de a atrage 35 de specialiști până la finalul anului: programatori, game designeri, UX designeri și artiști VFX.

În acest moment, în studioul din Varșovia lucrează 10 oameni, printre care Head of Operations, Talent Acquisition Specialist, HR Business Partner și programatori.

Amber a raportat o cifră de afaceri record de 126,8 milioane lei (30,5 milioane USD) în 2021, o creștere cu 56% comparativ cu 2020.

CITEȘTE ȘI: Amber fuzionează cu un studio independent din Mexic

- publicitate -