Amber a lansat cel mai nou joc din universul Tetris. Cum arată?

Amber, cel mai mare studio dezvoltator de jocuri video independent din România, lansează Tetris Beat, un joc exclusiv Apple Arcade.

Acesta îmbină gameplay-ul clasic al Tetris cu mecanici de ritm inovatoare și conține muzică exclusivă de la un line-up divers și eclectic de artiști populari.

Coloana sonoră cuprinde o serie diversă de muzicieni, printre care Alison Wonderland, GARZA, Hannah Diamond, Octo Octa, Dawud, CINTHIE.

Jocul conține 18 melodii dance, rap și pop, urmând ca în fiecare lună să fie adăugate noi melodii dintr-o varietate mare de genuri.

În Tetris Beat, jucătorii pot alege unul dintre cele trei moduri de joc, fiecare dintre ele oferind o variantă unică a experienței de bază a jocului.

În modul Drop, o fuziune între jocul clasic și un gameplay bazat pe ritm, jucătorii rotesc și așază Tetriminos pe beat, păstrând ritmul pentru a construi cel mai mare lanț de combo-uri.

Modul Tap este mai casual și axat pe ritm, dar păstrează elemente ale strategiei Tetris.

Modul Marathon este Tetris-ul pe care toată lumea îl cunoaște și permite jucătorilor să-și personalizeze propria coloană sonoră.

De asemenea, jocul include și trei niveluri de dificultate pentru fiecare mod, împreună cu clasamente pentru fiecare melodie.

- publicitate -

trebuie să citești