Amazon a lansat un serviciu de livrare mâncare la domiciliu

Amazon Food, un serviciu de livrare mâncare la domiciliu, a fost lansat de gigantul american în orașul indian Bangalore, scrie Money Control.

Planul prevedea ca Amazon Food să fie lansat anul trecut, lansare care a fost amânată pentru martie 2020, iar în condițiile pandemiei de coronavirus, momentul lansării a fost amânat cu încă o lună și jumătate.

Amazon Food este disponibil în cartierele Bellandur, Haralur, Marathalli și Whitefield din Bangalore. Lansarea vine în condițiile în care liderii pieței indiene de livrare mâncare, Swiggy și Zomato, se confruntă cu probleme serioase și au fost nevoiți să renunțe la o parte dintre angajați.

Swiggy și Zomato au investit împreună 2 miliarde de dolari și pierd mai mult de 15 milioane de dolari în fiecare lună. Amazon a investit până acum peste 6,5 miliarde de dolari în India.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...