Altex va angaja peste 1000 de persoane la nivel național

Altex demarează un amplu proces de angajare pentru a susține extinderea și modernizarea rețelei de magazine la nivel național.

Odată cu dezvoltarea și retehnologizarea rețelei, Altex își mărește echipa cu încă 1.000 de persoane pentru a maximiza eficacitatea și calitatea serviciilor de consultanță oferită clienților, dar și a managementului operațional.

Pozițiile deschise sunt variate și sunt disponibile în magazinele din toată țara, dar și în centrele logistice: casieri, consultanți vânzări, responsabili service, responsabili online, șef raion, responsabil financiar, director de magazin, director adjunct de magazin, picker, stivuitorist, manipulant marfă etc.

Altex asigură tuturor noilor angajați sesiuni de induction, dar și training-uri de perfecționare sau specializate (training tehnologii produse și servicii, vânzări, consultanță comercială etc.).

De asemenea, angajații beneficiază și de bonusuri de performanță acordate în funcție de calitatea suportului acordat. Cei interesați pot aplica pentru o poziție în cadrul companiei pe site-ul altex.ro la secțiunea cariere.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...