Altex Plaza România a fost modernizat și retehnologizat

Altex Plaza România se redeschide din 6 iunie după un proces de modernizare și retehnologizare care a durat 6 săptămâni.

Altex a investit peste 500.000 de euro pentru a transforma centrul de servicii din Plaza România și a aduce îmbunătățiri la nivelul experienței pe care clientul o are atunci când ajunge în magazin.

În magazin clienții vor găsi o gamă de peste 40.000 de produse, servicii de consultanță asigurate de specialiști, dar și oferte special pregătite cu ocazia relansării.

Unitatea din Plaza România va funcționa zilnic în intervalul orar 10:00- 20:00.

Modernizarea magazinului Altex Plaza România face parte din planul de investiții

În 2020, Altex va investi peste 27 de milioane de euro din fonduri proprii și nu numai în extinderea rețeiei, în modernizarea infrastructurii, dar și în tehnologie.

Până la finalul anului, retailer-ul va inaugura cel puțin trei noi magazine în Chiajna, Lugoj și Deva și va extinde Centrul Logisitic din Dragomirești cu peste 37.000 mp.

De asemenea, Altex se va axa și pe proiecte de automatizare a activităților desfășurate în zona depozitelor, pe digitalizare și mutarea activității în Cloud (introducere Machine Learning și utilizarea inteligenței artificiale).

- publicitate -

trebuie să citești