Altex oferă un voucher de 150 lei pentru electrocasnicele vechi

Altex oferă clienților posibilitatea de a preda spre reciclare electrocasnicele vechi în schimbul unui voucher pe care aceștia îl pot folosi la achiziționarea oricărui alt produs.

Valoarea voucherului este de 150 de lei, sumă majorată de la 100 de lei.

În 2019, Altex a ridicat de la clienții săi peste 16.000 de tone de DEEE (deșeuri de echipamente electrice și electrocasnice), respectiv 360.000 de aparate electrice și electrocasnice.

Pentru a intra în posesia voucherului în valoare de 150 de lei, consumatorii trebuie să predea echipamentul vechi din categoria electrocasnicelor mari.

Printre produsele incluse în campanie se numără frigidere, combine frigorifice, congelatoare, lăzi frigorifice, mașini de spălat rufe automate, uscătoare de rufe automate sau mașini de spălat vase.

De la prima campanie de reciclare, inițiată în urmă cu șapte ani și până în prezent, au fost colectate și reciclate peste 82.000 de tone de electrocasnice uzate.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...