Altex Grand Arena Mall a fost modernizat, extins și tehnologizat

Altex Grand Arena Mall se redeschide din 18 iunie, în urma unor lucrări de extindere, modernizare și tehnologizare, după o investiție de 500.000 de euro.

Magazinul a fost extins cu 600 de metri pătrați, ajungând la o suprafață de 1.500 de metri pătrați.

Altex Grand Arena Mall a fost dotat cu etichete electronice, ceea ce asigură o mai mare vizibilitate a produselor și ofertelor la raft.

Trecerea de la prețuri printate pe hârtie la prețuri afișate electronic reprezintă, astfel, o investiție, dar și o strategie de business cu efecte imediate: eficiență maximă în schimbarea prețurilor, reducerea costurilor și îmbunătățirea experienței clienților în magazin.

Soluția de afișaj electronic permite realizarea de modificări în timp real, iar software-ul utilizat pentru gestionarea datelor elimină orice posibilă greșeală de afișare sau diferență între prețul de la raft și cel de la casa de marcat.

La începutul lunii iunie, Altex România a redeschis și magazinul din Plaza România, iar modernizarea acestuia a însemnat o investiție de 500.000 de euro.

În magazinul Altex clienții vor găsi o gamă de peste 40.000 de produse, iar programul de funcționare este 10:00- 20:00.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...