Altex deschide primul magazin propriu din Câmpina

Altex a deschis primul magazin propriu din Câmpina și al treilea din județul Prahova, cu o suprafață de aproape 2.000 de metri pătrați.

Stocul curent cuprinde peste 5.000 de produse, dar clienții au acces la zeci de mii de produse, care pot fi comandate online și livrate ȋn magazin.

Magazinul, o investiție greenfield, este unul modern, dotat cu tehnologie de ultimă generație, precum display-uri digitale și etichete electronice.

Pe clădire, sunt ȋn curs de montaj 676 de panouri fotovoltaice, ȋn valoare de peste 150.000 euro, ce vor produce 40% din consumul lunar de energie.

Altex Câmpina este situat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 44B, lângă Kaufland. Programul magazinului este de luni până duminică, între orele 9:00 – 21:00.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...