Altex deschide pe 8 august magazinul din noua aripă Shopping City Buzău

Începând de mâine, 8 august 2019, Altex își redeschide magazinul în noua aripă din Shopping City Buzău (intrarea dinspre Kaufland).

Magazinul are o suprafață comercială de peste 1450 de metri pătrați, înscriindu-se în strategia sustenabilă Altex omnichannel și include raioane speciale pentru categorii noi precum „casă, iluminat, bricolaj” sau „auto”.

Prin integrarea biroului Credex în noul magazin Altex, clienții din Buzău au acces, fără niciun comision de intermediere, la cele mai bune oferte la credite de nevoi personale de la toate băncile partenere, precum și la alte soluții de finanțare instant, adaptate nevoilor lor: credite de consum, credite de nevoi personale, credite ipotecare și servicii de asigurări.

În perioada 8-11 august, compania a pregătit oferte exclusive de care clienții se pot bucura timp de patru zile, de joi până duminică.

„Noul magazin Altex din Buzau își va surprinde clienții nu doar prin varietatea gamei și calitatea serviciilor. Special pentru evenimentul de deschidere am pregatit reduceri importante: mașină  de spălat Beko 8 kg, A+++, cu reducere de 600 de lei, televizor cu diagonala de 80 de cm, la doar 449 de lei, televizor Samsung UHD cu diagonala de 139 de cm cu 600 de lei reducere, la doar 1599 de lei, anvelopă de vară Tigar la doar 98 de lei, telefon Samsung Galaxy S9 cu 1000 de lei reducere, la doar 1699 de lei, laptop 15,6” cu processor Intel la doar 896 de lei, aspirator Samsung la doar 196 lei, cu 60% reducere, tigaie Tefal la doar 19,9 lei, expresor automat Philips cu 50% reducere, la doar 1249 de lei .Toate promoțiile speciale pot fi găsite în catalogul de redeschidere, valabil în perioada 8 – 11 august 2019, în limita stocului disponibil”, spune Raul Filip, Director Achiziții, Altex.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...