Altex Arad, cel mai mare magazin al rețelei din România

  • Altex Arad este cel mai mare centru de servicii al rețelei din țară, amenajat pe o suprafață de 4000 de mp.
  • Compania ajunge la un total de 105 magazine în toată țara.

În noul Altex Arad clienții vor găsi o gamă de peste 10.000 de produse, dar și oferte special pregătite pentru lansare, care includ reduceri de până la 60% la sute de produse. Promoțiile existente în magazin cu ocazia deschiderii vor fi valabile în perioada 30 ianuarie – 5 februarie  2020, în limita stocului disponibil.

Helmut Duckadam la deschidere

Pentru a marca inaugurarea magazinului, retailer-ul îl va avea ca invitat special la deschiderea oficială pe cel mai cunoscut portar român din toate timpurile, Helmut Duckadam.

Pe 30 ianuarie, între orele 14:00 – 16:00, toți cei care vor trece pragul noului magazin ALTEX vor avea ocazia să îl cunoască și să se fotografieze alături de marele portar.

Altex Arad se află pe Calea Radnei nr. 294 și va funcționa de luni până sâmbătă între orele 09:00 – 21:00 și duminică între orele 09:00 – 20:00.

Compania garantează  „Cel mai mic preț din România!”, prin serviciul „de 2X diferența”, prin intermediul căruia clienții care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...