Altex, Animax, Deichmann și Kik deschid magazine în Retail Park Vatra Dornei

Divizia de dezvoltare imobiliară a Altex, Cometex, deschide în 27 iulie un nou parc de retail în Vatra Dornei. Au închiriat spații brandurile locale și internaționale Altex, Animax, Deichmann și Kik.

Retail Park Vatra Dornei are o suprafață comercială totală de peste 2.500 mp și a nevesitat o investiție de peste 4 milioane de euro. Complexul comercial este situat lângă Kaufland.

Localizat în strada 22 Decembrie Nr. 22C, parcul comercial dispune de 61 de locuri de parcare, inclusiv trei locuri special amenajate pentru mașinile electrice.

În următorii doi ani, planul de extindere al companiei Cometex cuprinde mai multe proiecte de retail, de depășesc 200.000 mp de suprafață închiriabilă.

Compania mai deține opt parcuri de retail în Giurgiu, Slatina, Satu Mare, Deva, Huși, Brașov, Turnu Măgurele, Dej și 20 unități de tip „stand alone” Altex și Media Galaxy.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

CITEȘTE ȘI: Numero Uno, Dika și Kigili au deschis unități în Fashion House Outlet

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...