Altex a inaugurat un centru de servicii la Brăila. Investiție de 5,3 milioane euro

ALTEX a deschis în Brăila, un nou magazin, cel cu numărul 101 al rețelei nationale, sub un nou concept: CENTRU DE SERVICII ALTEX.

Aflat pe Bulevadrul Dorobanților, nr. 415 în Brăila, magazinul are o suprafață amenajată de 4380 de metri pătrați, din care 2450 de metri pătrați suprafață construită.

Cu o investiție de peste 5,3 MIL de euro și 29 de angajați, noul magazin ALTEX din Brăila sprijină și dezvoltarea comunității locale: „În cele 10 luni de când am dat startul investiției, cu ajutorul a treisprezece companii, dintre care trei locale, care au implicat peste 100 de angajati, dintre care 30 de angajați locali, am amenajat 4380 de metri pătrați dintre care 2450 de metri pătrați suprafață construită. Am investit, fără a include stocul de produse, mobilierul și elementele de marketing și signalistică, peste 3,2 milioane de euro. Și nu ne vom opri aici, ci, în linie cu creșterea sustenabilă și abordarea omnichannel care ne caracterizează, vom continua să investim, să deschidem și să reamenajăm magazine sub noul concept de CENTRU DE SERVICII în întreaga țară și astfel să fim mereu aproape de clienții noștri”, precizează Lilian Furtună, Director General COMETEX.

În plus noul magazin vine cu elememente noi, diferențiatoare față de alte magazine, sub un nou concept, cel de CENTRU DE SERVICII.

Un element de noutate adus de această deschidere este PUNCTUL DE SERVICE ÎN MAGAZIN, în care personalul ALTEX specializat diagnostichează produsele și oferă rezolvare sau o rezoulție pe loc, în funcție de problema identificată:

„Prin punctul de service în magazin reducem timpul de așteptare pentru reparații asigurând pe loc diagnosticarea și chiar, când se poate, repararea pe loc a produselor importante pentru clienții noștri precum telefoane, laptop-uri, televizoare sau electrocasnice mici. Serviciul de SERVICE ÎN MAGAZIN nu se limitează la produsele aflate în garanție, ci vine în întâmpinarea nevoii tuturor clienților care caută rapid o soluție pentru curățare, upgrade sau reparare”, explică Daniel Știrban, Director General, ALTEX Service Center.

O altă noutate pe care o aduce deschiderea noului magazin din Brăila este integrarea biroului CREDEX în conceptul de CENTRU de SERVICII ALTEX. Direct în magazin, specialiștii CREDEX vin în întâmpinarea clienților care doresc să se bucure de ofertele de lansare căutând, fără niciun comision de intermediere, cele mai bune oferte la creditele de nevoi personale la toate băncile partenere. Tot cu ajutorul specialiștilor CREDEX clienții pot avea acces și la alte produse de finanțare:

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...