All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 26 noiembrie | 2020
-1.9 C
București

Alte patru startup-uri s-au alăturat programului Orange Fab

Orange anunță patru noi colaborări în programul de accelerare Orange Fab cu startup-uri din zonele 5G și infrastructuri de comunicații avansate, securitate cibernetică, obiecte conectate și smart retail.

Prin Orange Fab, startup-urile primesc susținere în implementarea proiectelor pilot pentru clienții sau departamentele interne Orange.

În funcție de specificul fiecărui startup, echipele vor avea acces la tehnologii și echipamente, mentorat tehnic sau de business pentru rafinarea produselor și spațiu de lucru sau întâlniri în 6 dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din țară, prin Hub Pass.

După implementarea cu succes a proiectelor pilot, startup-urile din Orange Fab pot primi acces la rețeaua de distribuție națională și internațională a Orange și Orange Business Services.

Care sunt cele patru startup-uri acceptate în Orange Fab

- PUBLICITATE -

Correct Networks – Packet Cloud, produsul dezvoltat de Correct Networks, este o platformă de virtualizare cu un nivel ridicat de securitate pentru viitoarele infrastructuri cloud și servere edge pe 5G.

Rungutan – Prima platformă SaaS de API Load Testing, care oferă servicii de testare a capacității de susținere a traficului pe un site sau aplicație mobilă și suport pentru simularea exactă a pașilor unui utilizator. 

OGOR – O platformă complexă pentru fermieri, dezvoltată folosind datele satelitare Copernicus, concentrată în jurul a trei piloni: un jurnal în timp real de observații satelitare, o comunitate construită ca un centru de colaborare pentru fermieri și un îndrumar al activităților agricole.

Wisevoice – Servicii și automatizare de voce de nivel uman, construite pentru a ajuta companiile să interacționeze cu clienții, partenerii și angajații prin automatizarea serviciilor de voce și scăderea costurilor.

- PUBLICITATE -