Alte patru Profi

Au fost inaugurate magazine PROFI la Gaesti, Galati si Resita, iar maine isi deschide portile o unitate la Macin, toate in format standard.

Noul magazin din Gaesti, jud. Dambovita, devine al doilea PROFI din localitate si al saptelea din judet. El este amplasata pe str. 1 Decembrie nr.32, la parterul unei cladiri comerciale si are o suprafata totala de 920 mp din care sala de vanzari ocupa 461 mp.

Prin inaugurarea de astazi, in municipiul Galati ajung sa functioneze cinci magazine PROFI. Aceasta noua unitate se afla pe bd. Siderurgistilor nr. 42, bl. M4A, Micro 14, are o suprafata totala de 608 mp, si o sala de vanzari de 352 mp.

Retailul modern din Resita, jud. Caras Severin, devine si el mai bogat astazi prin inaugurarea unui magazin, tot la parterul unei cladiri comerciale, pe bd. Republicii nr. 13-15. Suprafata sa totala este de 730 mp iar sala de vanzari acopera 479 mp.

Din aceasta saptamana o noua localitate, Macin, jud. Tulcea, apare pe harta PROFI. Magazinul de aici se afla pe Str. 1 Decembrie nr. 40, tot la parterul unei cladiri comerciale, are o suprafata totala de 1000 mp si o sala de vanzari de 590 mp.

Prin cei peste 7400 de angajati ai sai care activeaza in 292 de magazine din 137 de localitati, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania si a doua ca numar de magazine.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...