Alte patru clădiri intră în programul de consolidare al primăriei

Patru imobile din centrul capitalei situate pe strada Lipscani, Bărăţiei şi Mătăsari vor intra în programul de consolidare al Primăriei București. De asemenea, 14 imobile sunt vizate de programul de reabilitare arhitectural-ambientală a faţadelor.

Acestea din urmă sunt situate pe Calea Victoriei nr. 54, Calea Victoriei nr. 103 – 105, sector 1, Bd. Carol nr. 68 – 70, sector 2, str. Şelari nr. 13, str. Covaci nr. 10, str. Covaci nr. 14, str. Gabroveni nr. 6 – 8, str. Băcani nr. 4, str. Franceză nr. 16, B-dul Regina Elisabeta nr. 16, B-dul Regina Elisabeta nr. 30, sector 3, Piaţa Gării Filaret, nr. 2, sector 4, B-dul Mihail Kogălniceanu nr. 21, Splaiul Independenţei nr. 56 şi nr. 58A.

200 de clădiri în programul de consolidări

Primăria Capitalei are incluse în programul de consolidări peste 200 de clădiri ceea ce înseamnă peste jumătate din cele 349 de clădiri încadrate la RS1 şi, până în anul 2020 se va interveni la toate aceste clădiri.

Din cele 200 de imobile, la 179 de imobile au fost executate lucrările de punere în siguranţă şi intervenţii de urgenţă, la 6 imobile consolidarea a fost finalizată şi se lucrează la finisaje, alte 23 de imobile se află în proces de consolidare, alte 11 imobile au fost preluate de AMCCRS pentru a putea fi finalizate iar în cazul a 46 de imobile au fost întocmite expertizele şi proiectele tehnice şi se va demara execuţia lucrărilor în cel mai scurt timp.

La alte 38 de imobile – proprietarii (persoane fizice/juridice) au fost consiliaţi şi apoi autorizaţi de către PMB pentru a realiza lucrările de consolidare prin forţe proprii).

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...