Alte cinci startup-uri intră în programul Orange Fab

  • Orange Fab anunță 5 noi startup-uri care se alătură programului de accelerare.
  • Numărul total de colaborări ajunge la 21, după 2 ani și jumătate de funcționare.

Prin Orange Fab, startup-urile pot accesa cele mai noi tehnologii, pot lucra în 6 dintre cele mai importante hub-uri de tehnologie din țară prin Hub Pass, au susținere pentru dezvoltarea produselor, precum și acces în rețeaua de distribuție Orange și Orange Business Services. 

Cele 5 startup-uri nou intrate în programul Orange Fab dezvoltă soluții în domenii precum Oameni și viitorul locurilor de muncă, 5G și Rețelele viitorului, Securitate și Orașe inteligente.

Nestor 

Este o platformă cloud ce folosește inteligența artificială pentru a facilita colaborarea în echipă. De asemenea, crește nivelul de transparență și prezice în timp real potențiale oportunități și riscuri la nivel organizațional.

Bunnyshell 

Este dedicat echipelor tehnice, oferind posibilitatea de a administra și adapta arhitecturile aplicațiilor prin două soluții – Site Reliability Robot și DevOps Tools.

Robotul facilitează monitorizarea, alertarea și optimizarea continuă a oricărui tip de server iar DevOps Tools le permite utilizatorilor să gestioneze fiecare server dintr-o arhitectură cloud, folosindu-se doar de platforma Bunnyshell.

Polyfazer 

Susține încărcarea mașinilor electrice și hibride plug-in prin stații de încărcare inteligente, portal pentru utilizatori și aplicație mobilă ce permite identificarea și accesarea rapidă a stațiilor de încarcare libere din proximitate.

SecurifAI 

Utilizează algoritmi de inteligență artificială care automatizează în timp real analiza sistemelor clasice de supraveghere video, acoperind scenarii precum detectarea, recunoașterea și anonimizarea feței, detectarea pulsului, identificarea emoțiilor faciale, a evenimentelor anormale, a bagajelor abandonate, citirea numărului de înmatriculare auto etc.

Acquainted 

Este un sistem de schimb și management al datelor de contact. Contactele în Acquainted sunt dinamice, actualizate în timp real cu schimbările celorlalți, indexate automat și împărtășite fără efort.

„Suntem bucuroși să începem colaborarea cu cele mai noi 5 startup-uri Orange Fab. Deși programul se desfășoară pe o perioadă de un an, realitatea este că noi continuăm să lucrăm îndeaproape cu toate startup-urile care au intrat în program. Obiectivul nostru este să creăm un adevărat ecosistem de parteneri tech alături de care să tranformăm modul în care trăim și lucrăm. Acest model este unul de succes, iar anumite startup-uri chiar furnizează servicii pentru Orange” a declarat Monica Obogeanu, Startup Programs Manager în cadrul Orange România. 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...