Alte 156 apartamente disponibile spre închiriere în complexul Vitan Estates

Complexul Vitan Estates are încă două clădiri încadrate în clasa A, de 11 etaje fiecare, ridicate în urma unei investitii de peste 10 milioane euro.

Astfel, sunt disponibile alte 156 garsoniere și apartamente, mobilitate și utilate, iar investiția totală în acest proiect se ridică la peste 20 de milioane de euro.

Chiria pentru o garsonieră începe de la 350 euro/lună, iar pentru apartamentele de 2 camere de la 450 euro/lună. Contractele de închiriere se fac pe o perioadă de minimum 12 luni, spune Kim Vrânceanu, CEO al Bucharest Properties.

Complexul rezidențial Vitan Estates este situat în imediata apropiere a stației de metrou Mihai Bravu, pe un teren cu o suprafață totală de 7.000 metri pătrați.

După această nouă etapă, proiectul ajunge la 3 blocuri, cu un regim de înălțime de 10 și 11 etaje și un total de locuințe disponibile spre închiriere de 320.

Toate unitățile locative finalizate în această etapă a proiectului sunt mobilate și utilate, dotate cu centrală proprie și aer condiționat.

Chiriașii Vitan Estates beneficiază și de servicii cablu și internet incluse în prețul chiriei lunare, servicii de concierge și pază 24/7, locuri de parcare pentru mașini și pentru biciclete.

Totodată, locatarii au acces la spălătorie și uscătorie, la o sală de fitness, bancomat, un supermarket și un bistro, localizate chiar în incinta complexului.

Prima etapă a proiectului, lansată în 2016, a necesitat o investitie de 10 milioane euro. Gradul de ocupare al apartamentelor este, în medie, de 90%, aproximativ un sfert dintre chiriasi fiind în complex încă de la început.

Sursele de finanțare au fost din fonduri proprii, dar și dintr-un credit contractat de la First Bank, partener al Vitan Estates și în această a doua etapă a proiectului.

Bucharest Properties REIT este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de apartamente exclusiv pentru închiriat din București.

- publicitate -