Alro extinde pentru trei ani un credit sindicalizat în valoare totală de 150 milioane USD

Alro Slatina a extins până în 2023 două facilități de credit sindicalizate în valoare cumulată de 150 milioane USD, sub coordonarea EximBank.

Linia de credit va susține strategia Alro pe termen lung, axată pe extinderea portofoliului de produse cu valoare adăugată mare și foarte mare destinate industriilor sofisticate și pe implementarea tehnologiilor de ultimă generație necesare pentru a atinge țintele de neutralitate climatică.

Sindicatul băncilor a inclus Unicredit Bank, OTP Bank România, EximBank, ING Bank Filiala București, Raiffeisen Bank, Intesa Sanpaolo Romania, CEC Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank și Banca Internațională pentru Cooperare Economică.

„Anul acesta ne-am confruntat cu o nouă paradigmă economică care a afectat întreaga economie internațională și ne-a obligat să punem în aplicare un program anti-criză rapid și complex, care a demonstrat rezultate foarte bune și ne-a permis să rămânem competitivi pe o piață internațională foarte dură”, a declarat Marian Năstase, Președintele Consiliului de Administrație al ALRO.

Anul acesta, Alro a implementat un program anti-criză care a obținut rezultate bune și a permis companiei să rămână competitivă pe piețele UE și pe cele internaționale și să păstreze operaționale toate unitățile de producție.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...