AlphaBeta a construit 30% din site-urile dezvoltatorilor imobiliari din capitală

AlphaBeta gestionează atât partea de IT cât și cea de web design și digital pentru 30% din dezvoltatorii de real estate din București și bugete lunare de marketing de peste 25.000€.

„Alphabeta a început ca un start-up pe care l-am pornit împreuna cu partenerul meu Mihai Udriste. Ușor-ușor, am adunat clienți pentru proiecte mici, site-uri, host ing și așa mai departe și am ajuns să ne ocupăm de tot ce înseamnă IT pentru primul nostru client mare. Au urmat numeroase nopți albe și tone de cafea, dar am reușit să mulțumim clientul și să câștigăm respect. Astfel, în ultimii 3 ani ne-am specializat pe partea de Digital Marketing și IT pentru segmentul imobiliar, am creat campanii întregi pentru unele dintre cele mai mari proiecte de Real-Estate din România și am avut grijă să ne respectăm termenele limită, să oferim calitate și să ne axăm pe parteneriate de lungă durată cu clienții noștri”, spune Alexandru Boghiu, Alphabeta.

Interim Management în departamentele de IT

Un serviciu pe care Alphabeta l-a dezvoltat în ultimul an este Interim Management pentru partea de IT, prin care compania își furnizează temporar resursele și abilitățile manageriale altor companii mari pentru a gestiona un proiect sau o situație de criză. În prezent, în România există un astfel de serviciu doar pentru partea financiară.

„Am dezvoltat Interim Management, atât de popular în străinătate, în România pentru că nevoia există. Resursele umane trec printr-o perioadă destul de grea în ultima vreme, iar companiile mari caută, de multe ori, pe cineva foarte bun și foarte repede. Noi le oferim, practic, printr-un singur angajat, abilitățile unei întregi echipe.” (Alexandru Boghiu, Alphabeta)

Alphabeta a intrat pe piața de digital și web în anul 2012 ca un start-up specializat pe servicii IT și s-a dezvoltat ca una dintre cele mai bune companii în domeniu. Din 2015, serviciile lor au început să se adreseze segmentului imobiliar, portofoliul lor acoperind, în prezent, peste 50% dintre dezvoltatorii de pe piață, printre care se numără companiile Imoteca, Gran Via, Zacaria Group, Hercesa, Cordia, Be Igloo PR și proiecte precum Valea Doftanei Residence, 19th, 20th și 21th Residence, Valetta Residence și Exigent Plaza Residence.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...