Alpha Bank rămâne în West Gate până în 2026

Parcul de birouri West Gate prelungește contractul de închiriere cu Alpha Bank până la sfârșitul anului 2026. 

 Alpha Bank și-a început activitatea în West Gate în anul 2008 și ocupă în prezent 7.700 mp în parcul de birouri din vestul capitalei.
„Alpha Bank este un chiriaș foarte important al parcului de afaceri West Gate, ce a contribuit încă de la început la dezvoltarea acestui hub de business. Prelungirea contractului de închiriere cu încă 8 ani, față de termenul inițial de 10 ani, reprezintă o validare a eforturilor noastre de a oferi cele mai bune servicii unei instituții bancare de prestigiu”, a declarat Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.
West Gate este este unul dintre cele mai mari parcuri de birouri din București, dezvoltat de compania Genesis Property, fiind amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei. Parcul este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați.
Printre companiile care au sediul în West Gate se mai numără și Dacia Renault, Ericsson, Société Générale European Business Services, Panasonic, Citi, Carestream Health, Medicover, Siemens și WNS.
- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...