Allianz-Țiriac include COVID-19 în riscurile acoperite de asigurările de călătorie

Compania elimină și restricțiile de vârstă pentu polițele clasice

Polițele de călătorie emise de Allianz-Țiriac vor acoperi cheltuielile medicale și de repatriere aferente îmbolnăvirii cu COVID-19, iar pentru clienţii care aleg clauza storno vor fi acoperite şi cheltuielile aferente anulării sau întreruperii călătoriei.

Excepţie fac călătoriile în SUA și Canada, precum și cele în țări aflate în stare de urgență în ziua anterioară intrării în vigoare a fiecărui risc asigurat. Riscul este însă acoperit dacă starea de urgență este declarată atunci când asiguratul este deja în țara de destinație.

Totodată, Allianz-Țiriac a decis să elimine restricțiile de vârstă la încheierea polițelor de călătorie clasice, care au drept scop protecția în cazul unei călătorii unice.

De la debutul pandemiei de coronavirus în România, Allianz-Țiriac a introdus măsuri speciale precum implementarea unui proces de soluționare online a daunelor, pe toate liniile de business, servicii gratuite pentru clienții cu asigurări de sănătate precum consultanța medicală la distanță sau DoctorChat – un asistent virtual care oferă sfaturi medicale non stop direct de pe SMS sau aplicația de mesagerie favorită (WhatsApp, Telegram sau Viber).

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...