Alessio Menegazzo este CEO și Country Manager al companiilor PPC din România

Grupul grec PPC a finalizat tranzacția prin care a achiziționat participațiile deținute de către Enel în România

Alessio Menegazzo a fost numit de către PPC, cel mai mare grup de energie din Europa de Sud-Est, în funcția de CEO și Country Manager al companiilor deținute în România.

Domnul Menegazzo s-a alăturat Enel România în 2009 și a coordonat în ultimii ani echipa responsabilă de promovarea unui sistem de dezvoltare durabilă și de integrarea sustenabilității în centrul culturii corporative.

Grupul grec PPC a finalizat tranzacția prin care a achiziționat participațiile deținute de către Enel în România, încheind cu succes prima sa extindere majoră pe piața externă.

PPC a finalizat achiziția tuturor participațiilor deținute de Enel S.p.A. („Enel”) și filialele sale din România, ca urmare a îndeplinirii anumitor condiții uzuale pentru acest tip de tranzacții.

În conformitate cu acordul de mai sus, PPC a plătit aproximativ 1,240 miliarde de euro, echivalentul unei valori a companiilor de aproximativ 1,900 miliarde de euro (100% din acțiuni).

Ca urmare a finalizării achiziției operațiunilor Enel din România, grupul PPC ajunge la aproape 9 milioane de clienți, iar capacitatea sa totală instalată de producție de energie din surse regenerabile (energie hidroelectrică, eoliană, fotovoltaică etc.) crește la aproximativ 4,4 GW.

CITEȘTE ȘI: Enel, profit în creștere cu 10,5% în primul semestru al anului

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...