Alege cele mai bune echipamente HoReCa pentru afacerea ta, accesând catalogul de produse oferit de Ideal Inox!

Investiția în utilaje HoReCa moderne și fiabile poate conferi un avânt afacerii tale. În fiecare an apar modele noi și eficiente de echipamente profesionale bucătărie, care oferă multiple avantaje unei afaceri din domeniul HoReCa.

Acum poți găsi într-un singur loc o gamă variată de utilaje și accesorii profesionale de top, oferite de unul dintre cei mai cunoscuți producători și distribuitori din domeniu.

Descoperă catalogul online de produse oferit de Ideal Inox și alege echipamentele HoReCa potrivite pentru afacerea ta. Beneficiază de calitatea și fiabilitatea unor modele de utilaje fabricate local, dintr-un inox rezistent și ușor de întreținut. Cu siguranță vei găsi echipamentele de care ai nevoie pentru a face diferența pe piață.

Alege echipamente HoReCa de top, dintr-o ofertă diversificată!

Există numeroase tipuri de aparate și accesorii ce sunt utilizate într-o bucătărie profesională pentru prepararea diverselor mâncăruri și specialități. Atunci când vrei să alegi utilaje profesionale de calitate este important să accesezi o ofertă variată, din care poți alege exact ceea ce ai nevoie. Accesează catalogul de produse oferit de Ideal Inox, un producător și distribuitor român cu peste 15 ani de experiență pe piață.

Găsești echipamente profesionale împărțite în mai multe categorii și subcategorii, pentru a identifica mai ușor modelele pe care dorești să le achiziționezi pentru afacerea ta. Printre tipurile de echipamente pe care le regăsești pe site se numără:

 • Linii bucătării profesionale
 • Mașini de gătit: aparate shaorma, friteuze profesionale, grătare, cuptoare gastronomice, etc.
 • Aparate fiert paste, hot dog, cafea, etc.
 • Vitrine prezentare reci / calde
 • Hote inox
 • Mixere, roboți și malaxoare
 • Echipamente frigorifice
 • Echipamente panificație
 • Accesorii

Pentru fiecare tip de aparat găsești numeroase versiuni de capacități diferite și cunoști datele tehnice principale ale fiecărui model prezentat. Alegi astfel mai ușor echipamentul profesional de care ai nevoie. Pentru a primi oferte de preț poți selecta butonul Solicită ofertă, din dreptul fiecărui model. Producătorul îți garantează că fiecare produs poate fi livrat în București sau în provincie în maxim 48 de ore.

Alege cele mai eficiente soluții de proiectare 3D pentru afacerea ta!

Pentru a funcționa eficient și a avea succes, o bucătărie din domeniul HoReCa are nevoie de o amenajare cât mai eficientă, care să respecte cele mai noi norme de flux tehnologic și de siguranță. Cu ajutorul proiectelor 3D realizate de către designeri specializați poți obține cea mai bună configurație pentru bucătăria profesională sau pentru spațiul de servire. Vei putea vizualiza rezultatul cu ajutorul unei prezentări 3D interactive.

În acest fel, se pot remedia din timp eventualele erori și se pot modifica anumite elemente de design pentru a beneficia de cea mai bună ergonomie. Obții o perspectivă a spațiului unității HoReCa și vizualizezi din unghiuri fotorealiste rezultatul. Vei putea astfel să economisești timp și bani alegând proiectul ideal pentru bucătăria ta profesională, înainte de a fi amenajată. Poți vedea câteva exemple la secțiunea de Proiecte aflată pe site.

Beneficiază de avantajele oferite de unul dintre cei mai de încredere producători de echipamente HoReCa din România!

Acum ai posibilitatea să găsești modele de utilaje HoReCa de calitate, care se potrivesc ideal spațiului de care dispui. Ideal Inox îți prezintă un catalog de utilaje profesionale de bucătărie, ce vor contribui la creșterea standardului de calitate al afacerii tale. Printre beneficiile oferite de către producător se numără:

 • Ofertă diversificată de utilaje de bucătărie profesională
 • Beneficiezi de echipamente la prețuri de producător
 • Economisești timp de căutare și bani
 • Găsești utilaje HoReCa de cea mai bună calitate
 • Livrarea se face în maxim 48 de ore, oriunde în țară
 • Beneficiezi de proiecte 3D eficiente de amenajare

Alege cu ușurință cele mai bune utilaje horeca profesionale și condu-ți afacerea pe drumul succesului!

- Publicitate -

Carrefour inaugurează oficial un nou hipermarket în locul unui fost magazin Cora

Carrefour inaugurează oficial un nou hipermarket în locul unui magazin Cora rebranduit și remodelat, în cadrul centrului comercial Supernova...

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...