Alba Iulia – 60 de apartamente ANL vor fi date in folosinta in aprilie

sursa foto: ziarulunirea.ro

La Alba Iulia vor fi date în folosinţă 60 de apartamente ANL şi 75 de locuinţe sociale pentru familii defavorizate.

Conform ziarului Unirea ansamblul de blocuri trebuia finalizat în luna decembrie 2011 însă lucrările au fost întârziate de discuţiile şi problemele apărute între antreprenori.

Apartamentele ANL sunt situate în cartierul Cetate, pe strada Detunata.

Primarul Mircea Hava spune că cele 60 de apartamente vor fi date în folosinţă cel mai probabil la sfârşitul lunii aprilie 2012. Au mai rămas de executat lucrări în valoare de 2,3 milioane lei, bani puşi la dispoziţie de Compania Naţională pentru Investiţii.

Începând cu această lună pot fi depuse cereri şi pot fi reactualizate dosarele pentru locuinţe ANL înregistrate deja la Primăria Alba Iulia. Potrivit lui Hava, în momentul de faţă există circa 300 de solicitări pentru locuinţe ANL.

De asemenea, primarul a anunţat că sunt în curs de finalizare alte trei blocuri cu 75 de locuinţe sociale şi locuinţe destinate chiriaşilor evacuaţi din casele naţionalizate.

Imobilele sunt constuite în apropierea stadionului Cetate. O parte din locuinţe sunt destinate chiriaşilor evacuaţi din locuinţele naţionalizate, aproximativ 30 de astfel de cereri fiind înregistrate în prezent. Restul apartamentelor vor fi închiriate familiilor cu probleme sociale grave.

Circa 100 de astfel de cereri din partea unor familii care nu au locuinţe sunt depuse la Primărie. Consiliul Local Alba Iulia va stabili în perioada următoare, care sunt criteriile pe care trebuie să le îndeplinească cei care solicită o locuinţă necesară, una dintre condiţiile esenţiale fiind ca solicitantul să aibă locul de muncă pe raza municipiului.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...