Al treilea restaurant KFC Brașov s-a deschis în centrul comercial AFI

Restaurantul KFC AFI Brașov funcționează în intervalul orar 10:00 – 22:00. Locația are o suprafață utilă de peste 100 mp și este a treia din oraș.

Angajații din restaurante sunt dotați cu mănuși și măști de unică folosință, iar suprafețele din bucătarie și din întreaga locație sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi.

De asemenea, în incintă sunt amplasate recipiente cu dezinfectanți, iar în zonele de plată și preluare comenzi au fost montate ecrane de protecție, fiind încurajată plata cu cardul.

Mai mult, pentru o mai bună eficientizare a procesului de comandă, clientii au la dispoziție kiosk-uri și sistemul fusion care oferă vizibilitate la nivel de pregătire a comenzii.

În prezent, clienții pot să comande în regim take away, dar au și posibilitatea de a servi masa în zona special amenajată din cadrul centrului comercial.   

KFC și-a direcționat eforturile și în zona de delivery, fiind astfel prezent pentru aria Brașovului și prin parteneriatele strategice dezvoltate cu platformele online de livrare.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...