Al treilea Profi din Brasov se deschide azi

sursa foto: monitorulexpres.ro

Astazi, 23 iunie 2011, se inaugureaza al treilea magazin PROFI din Brasov.

 

Amplasat pe str. Gloriei nr. 11, noul magazin din Brasov-Cerna are o suprafata de vanzare de 500 mp si o suprafata totala de 700 mp.

 

Si aici cumparatorii pot alege dintr-o gama de aproximativ 4.000 de produse de foarte buna calitate si pot beneficia de toate serviciile si avantajele oferite de retea in cele 61 de localitati unde este prezenta, onorandu-si sloganul „Mai ieftin, mai bun, mai aproape”.

 

“Ne mentinem ritmul alert de extindere deoarece suntem hotarati sa atingem si chiar sa depasim tinta pe care ne-am propus-o pentru acest an, de 100 de magazine PROFI in Romania,” a declarat Pawel Musial, directorul general al companiei PROFI Rom Food. “Dupa magazinul din Vulcan si deschiderea oficiala a magazinului din Petrila, aceasta noua inaugurare ridica numarul total al unitatilor noastre la 93”

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...