Al treilea magazin Lashez se deschide în București Mall

.

București Mall a gazduit azi deschiderea oficială a celui de-al treilea magazin Lashez, care se va întinde pe o suprafață de 500 de metri pătrați. Cu acest prilej, Lashez, prezent în România din anul 2009, continuă extinderea rețelei, ajungând la 10 unități în București.

 

Toți pasionații de shopping vor fi întâmpinați în magazinul Lashez cu o varietate de 6.200 de produse, 24 de sortimente, tinute variate, accesorii, sau încălțăminte, viu colorate, în tendințe si toate made in Romania.

 

Creațiile Lashez își propun o abordare  îndrăzneață, mizând pe modele clasice, cu imprimeuri vesele și nuanțe puternice, pentru o imagine a femeii plină de stil, sexy și curajoasă.

 

Evenimentul de lansare va introduce în cadrul unei prezentări de modă noua colecție de vară a anului 2012, disponibilă la prețuri mai mici cu 20% pentru invitații dornici de shopping.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...