Al doilea restaurant Jack’s Burger din România s-a deschis în Sibiu

Cel de-al doilea restaurant Jack’s Burger din România s-a deschis astăzi, 4 iulie, în Shopping City Sibiu, la mai puțin de doi ani de la deschiderea primei locații, în centrul comercial Electroputere Parc Craiova.

Reputația produselor Jack’s Burger se datorează în cea mai mare măsură calității și prospețimii preparatelor sale: carne de vită premium, carne de porc din rasa mangalița – cu conținut scăzut de colesterol, toate preparate exclusiv in-house.

Fondatorii Jack’s Burger au început să experimenteze cu ingredientele și au lucrat intens la rafinarea retetelor cu mult înaintea deschiderii primului restaurant în Ungaria, în 2013.

Clienții vor avea posibilitatea să vizioneze prepararea hamburgerilor în direct, ceea ce transformă întreg restaurantul într-un spectacol gastronomic, spre deliciul clienților.

Meniurile se adresează atât celor mici, cât și celor mari, filozofia brandului Jack’s Burger fiind de a oferi produse de calitate, la un preț accesibil. Franciza restaurantelor Jack’s Burger în România este deținută de doi antreprenori craioveni, fiind preluată de la fondatorii din Ungaria.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...