Al doilea restaurant Jack’s Burger din România s-a deschis în Sibiu

Cel de-al doilea restaurant Jack’s Burger din România s-a deschis astăzi, 4 iulie, în Shopping City Sibiu, la mai puțin de doi ani de la deschiderea primei locații, în centrul comercial Electroputere Parc Craiova.

Reputația produselor Jack’s Burger se datorează în cea mai mare măsură calității și prospețimii preparatelor sale: carne de vită premium, carne de porc din rasa mangalița – cu conținut scăzut de colesterol, toate preparate exclusiv in-house.

Fondatorii Jack’s Burger au început să experimenteze cu ingredientele și au lucrat intens la rafinarea retetelor cu mult înaintea deschiderii primului restaurant în Ungaria, în 2013.

Clienții vor avea posibilitatea să vizioneze prepararea hamburgerilor în direct, ceea ce transformă întreg restaurantul într-un spectacol gastronomic, spre deliciul clienților.

Meniurile se adresează atât celor mici, cât și celor mari, filozofia brandului Jack’s Burger fiind de a oferi produse de calitate, la un preț accesibil. Franciza restaurantelor Jack’s Burger în România este deținută de doi antreprenori craioveni, fiind preluată de la fondatorii din Ungaria.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...