Al doilea Penny Market la Buzau

.

REWE România, compania care operează reţeaua de magazine de tip discount Penny Market şi Penny Market XXL inaugurează joi, 22 noiembrie, unitatea cu numărul 136 din reţeaua sa, la Buzau.

 

Cu un design inspirat din conceptul Penny Ambiente, noul magazin din Buzău este situat pe Bulevardul Republicii nr. 1 si are o suprafaţa de 760 mp.

 

Alături de gama obişnuită de produse, magazinul îşi tentează cumpărătorii cu noul raion de brutărie, unde vor fi nelipsite pâinea şi produsele de patiserie calde, proaspăt scoase din cuptor.

 

În timp ce gama de produse alimentare oferă avantajul prospeţimii, gama de produse nealimentare beneficiază de un program săptămânal de oferte tematice, pentru articole practice cum sunt cele de uz casnic, textile, electrocasnice, papetărie sau articole de joacă şi de sezon.

 

Primii cumpărători sunt aşteptaţi cu oferte speciale, detaliate în pliantul creat pentru inaugurarea magazinului. Fiecare client care vizitează noul magazin în zilele de 22 şi 23 noiembrie va primi, din partea Penny Market, un voucher de 10 lei pe care îl poate folosi luni, 26 noiembrie, pentru cumpărături de minim 50 de lei. De asemenea, clienţii care vor solicita cardul Penny Fan Game vor beneficia de preţuri preferenţiale la diferite categorii de produse.

 

Noul Penny Market Buzău pune la dispoziţia clienţilor 60 de locuri de parcare şi va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 08.00 – 21.00 şi duminică între 08.00 – 19.00.

 

La nivel naţional, Rewe România a creat – până în prezent – peste 2.800 locuri de muncă, iar cel de-al doilea magazin din Buzău a creat, la nivel local, 19 locuri de muncă suplimentare.

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...