Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic, articole pentru petreceri, produse de papetărie, jucării și decorațiuni.

TEDi are 42 de magazine în România la Timișoara, Calafat, Drobeta, Mosnita, Arad, Pașcani, Suceava, Roman, Piatra Neamț, Voluntari, Giurgiu, Slobozia, București, Baia Mare, Oradea, Satu Mare, Bistrița, Baia Mare, Câmpina, Balotești, Târgoviște, Pitești, Ploiești, Bradu, Vaslui, Bacău, Brăila, Focșani, Turda, Câmpulung, Moreni, Miercurea Ciuc, Brașov și Târgu Mureș.

Supernova a intrat pe piața românească în noiembrie 2020, prin preluarea centrului comercial Jupiter City din Pitești, care a fost de atunci rebranduit și complet renovat.

În plus, a mai achiziționat șase centre comerciale în 2021, situate în București (trei locații), Constanța, Bacău și Drobeta Turnu Severin, toate cu ancoră principală magazine Cora, preluate ulterior de Carrefour.

Grupul austriac Supernova deține peste 110 proprietăți cu o valoare brută de 2,2 miliarde de euro în mai multe țări din Europa Centrală și de Est, Austria, Slovenia, Croația, România și Slovacia.

CITEȘTE ȘI: Secom a deschis un magazin la Pitești

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...