Al doilea Fashion House Outlet din București, în zona de est, la Fundeni

Liebrecht & wooD construiește cel de-al doilea centru Fashion House în partea de Est a Capitalei, în comuna Fundeni, lângă lacul Cernica.

Cel de-al doilea outlet din România își va deschide porțile în aprilie 2021.

Investiția de 25 de milioane euro a grupului Liebrecht & wooD în România reprezintă cel de-al șaptelea centru outlet construit de dezvoltatorul european, în țări precum Polonia și Rusia.

Proiectul a obținut o finanțare de 7,5 milioane euro de la CEC Bank.

Fashion House Outlet Fundulea are acces direct din A2

Poziționat lângă autostrada A2, cel de-al doilea centru outlet beneficiază de acces direct de pe autostrada și datorită poziției are o zonă de acoperire de 3 milioane de potențiali clienți.

Mai mult, noul Fashion House Outlet Centre este localizat astfel încât să fie accesibil și celor care tranzitează autostrada Soarelui în drumul spre mare, pe durata sezonului estival.

Programat pentru a fi dezvoltat în două etape, centrul outlet, ce va avea o suprafață totală de 13.000 de metri pătrați, va deschide prima zonă comercială de 8.700 de metri pătrați în aprilie 2021, urmând ca restul de aproximativ 4.000 de metri pătrați să fie deschiși în 2023.

Rata de închiriere este de peste 50% pentru prima fază a proiectului.

Proiectul este cel de-al cincilea dezvoltat de Liebrecht & wooD în România, după centrul de birouri Victoria Park din Băneasa, Militari Shopping Centre, West Park Retail Militari și Fashion House Outlet Centre Bucharest din parte de vest a capitalei.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...