Al doilea câștigător în campania Profi este din Luduș

.
.

Aflata in plina desfasurare, campania de responsanbilitate sociala „Impreuna cu tine, PROFI salveaza destine!” asteapta sa se prezinte castigatorul celui de al doilea autoturism Dacia Logan pe care il ofera ca premiu in cadrul tombolei „Te implici si castigi!”

Extragerea actualei serii de bonuri castigatoare s-a facut pe 1 septembrie si deoarece in cele 15 zile alocate pentru revendicarea premiului nu s-a prezentat detinatorul din Adjud al primului bon, acum este asteptat urmatorul norocos, posesorul bonului cu nr. 383 din 28 august, cod bare 2140046845307, din Ludus.

Acesta mai are la dispozitie o saptamana pentru a se prezenta cu bonul, iar daca nici el nu isi face aparitia, se va trece la urmatorul bon extras. „Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!” reuneste sase importante ONG-uri care lupta pentru premiile de 1 milion, 100 de mii, 50 de mii puse la dispozitie de PROFI in cadrul unei campanii dedicate sanatatii copiilor din Romania.

Fiecare din cele sase ONG-uri s-a inscris in competitie cu cate un proiect laudabil si ambitios: Asociatia Daruieste Viata participa cu proiectul „Daruieste viata copiilor bolnavi de cancer”, Asociatia Inima Copiilor a propus proiectul „1 vot. 1 an de ajutor pentru copiii bolvnavi de inima”, Asociatia Impreuna Pas cu Pas mizeaza pe proiectul „O scoala pentru fiecare”, Fundatia Mereu Aproape a inscris proiectul „Infernul copiilor uitati”, Organizatia Salvati Copiii concureaza cu proiectul „Fiecare copil conteaza”, iar Fundatia World Vision participa cu proiectul „Copii sanatosi pentru un viitor mai bun”.

Clasamentul campaniei este stabilit exclusiv in baza voturilor clientilor PROFI. Pana pe 30 noiembrie, data la care se va incheia campania, ei isi pot exprima preferinta alegand proiectul favorit la infochiscurile aflate in magazine – clasamentul putand fi vizualizat si la adresa de web: https://profi.ro/salveaza_destine/.

PROFI este unul dintre retailerii cu cea mai importanta implicare in cadrul comunitatilor in care activeaza. Astfel, intre anii 2011-2013 PROFI a daruit nu mai putin de 5381 de calculatoare, software educational, 226 de videoproiectoare si mii de accesorii IT catorva sute de scoli din intrega tara prin intermediul campaniei „PROFI te premiaza”, de care beneficiaza cateva sute de mii de elevi.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...