Akcent Development, cifră de afaceri de 48 milioane euro anul trecut

Akcent Development, activ în piața imobiliară din București, a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 48 de milioane de euro, în creștere față de 2019.

Creșterea vine pe fondul finalizării și comercializării unui număr semnificativ de apartamente din cadrul ansamblului rezidenţial Cloud 9 din Pipera.

Veniturilor obținute din vânzarea proiectului Cloud 9 li s-au adăugat chiriile încasate din exploatarea clădirilor de birouri Eminescu Offices și Mendeleev Office 5.

Următorul proiect rezidenţial major al grupului Akcent Development va fi dezvoltat în zona Bucureștii Noi din Capitală și va cuprinde un număr de aproximativ 900 de apartamente.

Akcent Development are un portofoliu de aproximativ 7.500 de apartamente finalizate, dintre care peste 3.000 de apartamente în proiecte precum Cloud 9, 21 Residence sau 20 Residence.

Pe segmentul de birouri, compania s-a concentrat pe proiecte boutique, precum Mendeleev Office 5, Eminescu Offices, Rosetti Tower şi Oscar One, situate în zona centrală a orașului.

- publicitate -

trebuie să citești