Ai cartelă Orange PrePay? Poți dona net școlilor din mediul rural

Prin cartela Orange PrePay te poți implica activ în facilitarea accesului la internet pentru elevii care învață în școlile din mediul rural, dar şi să fie recompensaţi cu zeci de giga de internet bonus. 

Astfel, în perioada 4 septembrie – 4 noiembrie 2019, clienţii Orange PrePay care activează  o opţiune de minimum 5 euro credit primesc 50 GB internet bonus.

Accesând contul My Orange, clienţii pot să ofere 2, 5 sau 10GB, din beneficiile de internet disponibile, celor 20 de şcoli din mediul rural selectate în program.

Clienții se alătură astfel inițiativelor Orange pentru digitalizare și pot contribui în mod direct la reducerea decalajului digital dintre școlile din mediul urban și cele din mediul rural din România. Orange va dota aceste şcoli cu echipamentele necesare, iar internetul dăruit de către clienţi va permite profesorilor şi elevilor din cele 20 de şcoli selectate să se bucure de acces la informaţii şi de o mai bună experiență educațională, cu ajutorul tehnologiei.

În plus, clienţii PrePay care oferă internet şcolilor accesând contul My Orange, primesc până la 60 de zile de extra valabilitate pentru bonusul de 50 GB.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...