AgUnity Australia a câștigat competiția Startup Avalanche

AgUnity din Australia este startup-ul câștigător al Startup Avalanche, competiție organizată la Techsylvania de Risky Business, fondul clujean de investiții în startup-uri.

Gândit ca un „Alibaba pentru fermieri”, acesta își propune să schimbe viața celor două miliarde de persoane din întreaga lume, parte a unor comunități izolate care încă nu beneficiază de servicii bancare, dezvoltând un produs mobil simplu ce conectează micii fermieri cu serviciile esențiale de care au nevoie.

Unsprezece participanți din opt țări au fost selectați anul acesta pentru a-și prezenta startup-urile în fața unui juriu format din investitori și fonduri de investiții din întreaga lume în cadrul Startup Avalanche.

Premiul inițial a fost de 75.000 de euro, dar acesta a fost dublat la 150.000 de euro până la finalul competiției, datorită calității ridicate a startup-urilor finaliste.

Premiul pentru investiție a fost oferit de către platforma de investiții RocaX, Risky Business și Cătălin Văduva, fondator și CEO Fortech, cărora li s-a alăturat Voicu Oprean, fondator și CEO AROBS.

Totodată, pentru a sprijini dezvoltarea finaliștilor, Fortech a oferit un premiu suplimentar în valoare de 50.000 de euro în servicii de dezvoltare software.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...