All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 28 octombrie | 2020

Agroland va investi 50.000 de euro în startup-uri inovatoare

AgTech TM by Agroland, un program complet de incubare de startup-uri din România care stimulează și susține inovația în agricultură, se extinde la nivel național.

AgTech TM Spark Weekend este prima etapă a programului și va avea loc online, în weekendul 13-15 Noiembrie 2020.

Organizatorii așteaptă participanți din domenii variate, de la studenți și absolvenți ai unei universități de specialitate până la programatori, tineri cu specializare de business, marketing sau design.

Evenimentul pune la dispoziție mentori și resurse necesare dezvoltării primului plan de afaceri și validării soluției. Se va încheia cu o sesiune de pitch, unde cele mai bune 10 startup-uri vor trece în etapa următoare.

- PUBLICITATE -

Aici vor primi acces la un program de training-uri și workshop-uri oferit de Ascendis, pe durata a 3 săptămâni, ajutând echipele să se pregătească pentru faza de incubare. 

Înregistrarea la AgTech TM Spark Weekend se face pe bază de bilet.

Toate ideile înscrise vor trece printr-o etapă de preselecție. Pentru ca o idee să fie acceptată în program, aceasta trebuie să se axeze pe o problemă existentă în industria agricolă, soluția să se bazeze pe tehnologie și să existe potențial de scalabilitate.

- PUBLICITATE -