All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

duminică | 22 noiembrie | 2020

Agroland Mega, cel mai mare magazin al rețelei s-a deschis la Timișoara

Agroland Mega Timișoara ocupă o suprafață de 410 metri pătrați, și a fost deschis după o investiție de 150.000 euro care nu include stocurile. 

Agroland Mega sunt magazine cu circa 300% mai mari decât cele tradiționale și în care se pune un accent sporit pe amenajare, aranjarea la raft, precum și consultanța de specialitate oferită clienților.

Magazinul este situat în incinta primului strip mall din Timișoara, care se află la intrarea în localitatea Moșnița Nouă, în imediata vecinătate a municipiului. 

Agroland Mega Timișoara va pune la dispoziția clienților circa 2.000 de produse, dublul numărului celor care se regăsesc în fiecare dintre celelalte patru unități de tip MEGA din rețea.

- PUBLICITATE -

Din punct de vedere al repartizării în funcție de gamă, în noul magazin vor fi disponibile 650 de produse pentru grădină, 750 de produse pentru îngrijirea animalelor, 450 de produse pentru ferme și 200 de articole care aparțin altor game.

Traficul mediu estimat în Agroland Mega Timișoara este de 100 – 300 de persoane zilnic, cu variațiile sezoniere specifice.

În prezent, rețeaua include cinci unități de tip Mega situate în apropiere de Craiova, Galați, Brăila, Giurgiu și, începând cu 13 august, Timișoara. 

- PUBLICITATE -