Agroland a inaugurat al doilea magazin de tip Mega din București

La nivel național sunt programate deschideri de magazine standard la Bârlad, Iași, Balș și Caracal

Agroland Mega București 2 a fost deschis ca urmare a unei investiții de 200.000 euro, fără stocuri, și este situat în parcul comercial Prima Shops.

Magazinul se află pe Șos. București-Târgoviște, nr. 50 și ocupă o suprafață de 500 mp, iar amenajarea noii unități a durat șase săptămâni.

Reprezentanții Agroland estimează că, până la finele lui 2021, noul magazin va fi tranzitat de peste 60.000 de persoane.

Agroland Mega București 2 este cea de-a șasea unitate de acest tip deschisă de companie în 2021, după cele din Afumați, Craiova, Sfântu Gheorghe, Vaslui și Târgu Secuiesc.

Magazinele Mega au o suprafață mai mare cu 300% decât magazinele Agroland tradiționale și o ofertă foarte diversificată.

Odată cu această inaugurare, rețeaua de magazine Mega a Agroland a ajuns la 12 unități, iar următoarea inaugurare este planificată pentru Bolintin Deal, județul Giurgiu.

La nivel național sunt programate deschideri de magazine standard la Bârlad, Iași, Balș și Caracal. De asemenea, în toamnă se pregătește inaugurarea primului Agroland Mega Sibiu.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...