All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 26 noiembrie | 2020
1.1 C
București

AgriHub lansează o platformă online de tip marketplace cu fructe și legume

Doi studenți români, Eugen Iordache și Mircea Oana, au lansat platforma AgriHub.ro, un marketplace online care conectează consumatorii dornici de produse proaspete și naturale cu micii producători locali.

AgriHub livrează acasă de la coșuri cu legume, verdețuri și fructe proaspete, de sezon, și până la miere, smoothie-uri și mix de legume deshidratate.

Pentru fermieri, AgriHub e o soluție de e-commerce care le pune la dispoziție un spațiu virtual unde își pot afișa produsele și gestiona comenzile.

În prezent, listarea în platformă este gratuită, iar obiectivul AgriHub este să ajungă la câteva mii de kilograme de produse din agricultura locală comandate și sute de clienți care să comande săptămânal.

- PUBLICITATE -

AgriHub este unul dintre cele 8 proiecte din programul de pre-accelerare Food & Agri Tech Challenge lansat la începutul acestui an de Impact Hub Bucharest și EFSE DF, care se va încheia în iulie odată cu prezentarea proiectelor în fața publicului, a juriului, a investitorilor și specialiștilor din domeniu.

- PUBLICITATE -