Agricola va avea 170 de magazine proprii

sursa: https://img.wall-street.ro

Producătorul de carne de pui Agricola anunţa că în 2013 compania va avea o reţea naţională de magazine de 170 de unităţi, proiect ce se încadrează într-o strategie aplicată pentru perioada 2011-2013.

Pentru acest an în strategie este prevăzut ca numărul de magazine proprii să ajungă la 65 de unităţi. „În prezent reţeaua proprie de magazine generează 11% din vânzările Agricola Bacău. Ne propunem să creştem această pondere la 30%, în 2012. Astfel am realizat că pentru a creşte vânzările trebuie să dezvoltăm lanţul de magazine. Pentru acest proiect am crescut şi bugetul de investiţii cu încă 3 milioane de euro. În plus, magazinele proprii pot deveni o sursă mare, rapidă de a regenera cash-ul, în prezent bazându-ne pe vânzările din marile lanţuri de retail”, a declarat, la o întâlnire cu presa Grigore Horoi, preşedintele Agricola Bacău.

Agricola Bacău a anunţat că vrea să-şi sporească prezenţa pe piaţa din Capitală şi va deschide mai multe magazine, în prezent având 10 unităţi. Până în 2013 oficialii companiei speră să deschidă încă 35-40 de magazine.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...