Agenția IRI Travel plătește testul Covid-19 pentru vacanța în Grecia

IRI Travel va oferi un voucher de reducere in valoare de 75 de euro de adult la achiziționarea unui sejur de minim 5 nopți în insula Thassos din Grecia începând cu data 15.07.2020.

Voucherul va putea fi folosit pentru o vacanță viitoare în orice destinație operată de IRI Travel și va compensa costul plătit de turiști pentru testul COVID-19 necesar la trecerea frontierei dintre Bulgaria si Grecia.

Astfel, toți turiștii care au achiziționat deja o vacanță în insula Thassos și intră la cazare începand cu 15.07.202 sau cei care urmează să achiziționeze un sejur în această insulă din Grecia, prin IRI Travel sau prin agențiile sale partenere din toată țara, vor beneficia de această ofertă.

„Prețul testului pornește de la 280 de lei și poate ajunge până la 350 de lei. Noi ne-am gândit să oferim acest voucher de 75 de euro pentru a include și prețul traducerii actului medical, astfel încât turiștii să suporte mai ușor acest cost și grijile care vin cu el”, a declarat Lucian Bădîrcea, CEO IRI Travel.

Voucherul se eliberează pentru rezervări efectuate pentru insula Thassos începând cu 1 iunie 2020 pentru turistii care își vor petrece vacanța începand cu 15.07.2020 și poate fi folosit pentru achiziționarea unei viitoare vacanțe in acest sezon estival sau anul viitor.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...