Agentia imobiliara Premier a lansat o retea de mini-siteuri imobiliare

sursa foto: urbo.ro

Compania imobiliara Premier Service a lansat o retea de minisite-uri, fiecare dintre ele dedicat proiectelor imobiliare pe care compania le reprezinta.

Principalul avantaj al acestui proiect vine din faptul ca orice potential comparator are posibilitatea de a-si rezeva in timp real locuinta dorita.

“Daca in urma cu 4-5 ani, ne promovam in proportie de 70% prin intermediul anunturilor din presa scrisa si doar intr-o mica masura ne foloseam de internet, in prezent rolurile s-au inversat, astfel incat, trei sferturi din promovare se face in prezent online”, spune Giulio Angheloiu, manager Premier Service.

Conform acestuia s-a lucrat la aceste site-uri mai bine de trei luni. “Nu se poate vorbi despre o suma investita, intrucat colectia de pagini online se mareste in fiecare zi, iar bugetul creste direct proportional. Pot insa sa spun ca volumul de munca este urias, iar acest lucru nu se poate cuantifica din punct de vedere financiar”, marturiseste managerul Premier Service.

Pe site-uri sunt descrise proiectele in detaliu si mai mult de atat, zilnic sunt postate fotografii stadiul in care se afla fiecare constructie.

In plus, pentru fiecare cladire si fiecare apartament in parte, pot fi vizualizate schite care contin suprafete, compartimentari si alte detalii tehnice.

Vizitatorii site-urilor se pot folosi si de filtre de cautare pentru a gasi caminul dorit. Iar pentru fiecare dintre unitatile locative este specificat daca mai este disponibila sau a fost deja rezervata sau vanduta. Dar cel mai important este ca cei interesati isi pot rezerva in timp real apartamentul dorit cu un singur click. Ulterior clientul contacteaza agentul imobiliar Premier Service si poate confirma aceasta rezervare, prin plata unui avans, sau o poate anula.

“Am facut acest lucru pentru a demonstra inca o data, daca mai este cazul, ca Premier Service reprezinta doar proiecte al caror renume este nepatat, transparenta fiind una dintre ideile pe care ne-am bazat intotdeauna activitatea si mai ales vanzarile”, explica Giulio Angheloiu.

“Site-ul Premier se doreste a fi o vitrina, un galantar, un showroom actualizat la minut, in care este prezentata corect si onest toata marfa de vanzare.”

 

Mini-siteurile lansate de Premier sunt urmatoarele:

www.studio-plus.ro. Proiect adresat in special tinerilor si familiilor la inceput de drum, ce se desfasoara in acest moment in trei locatii: Bd. Metalurgiei-Grand Arena, Soseaua Oltenitei, Bd. Brancoveanu-Luica.

In curand, proiectul va beneficia si de a 4-a locatie, in orasul Popesti-Leordeni. Preturi cuprinse intre 26.800 euro si 46.000 euro, in functie de suprafata si etaj.

 

www.luckyresidence.ro. Un nou condominiu in care confortul se va imbina cu utilul, dand naştere CAMINULUI dumneavoastra. Constatand succesul inregistrat in anii anteriori de programul “ CUMPERI CASĂ DE CATI BANI AI!”, dezvoltatorii acestui nou proiect s-au hotarat sa-l reitereze.

A luat astfel naştere un proiect modular, accesibil tuturor categoriilor de cumparatori. Vorbim despre 117 apartamente de 1, 2, 3 si 4 camere, incepand cu garsoniere de 31 mp si terminand cu apartamente de 4 camere de 119 mp. Preturile sunt cuprinse intre 31.500 euro si 78.500 euro.

 

www.metropolitan-residence.ro. Situat pe soseaua Oltenitei, la granita dintre sectorul 4 si Orasul Popesti Leordeni, ansamblul residential Metropolitan Residence beneficiaza din plin de pozitia sa privilegiata.

Liniste si Intimitate – deoarece complexul este retras cateva sute de metri fata de DN 4 si in acelasi timp accesul facil la infrastructura Capitalei – retele edilitare, strazi, scoli, gradinite, piete, mijloace de transport in comun plus alte utilitati modern. Preturile sunt cuprinse intre 35.000 euro si 90.000 euro.

 

www.sabina-residence.ro. Ansamblul Sabina Residence este amplasat in zona de sud a capitalei mai exact in orasul Popesti Leordeni fiind compus din apartamente de 2 si camere, dar si garsoniere spatioase, compartimentate excelent. Preturi cuprinse intre 28.000 euro si 60.000 euro

 

www.family-residence.ro. Ansamblul Family Residence Berceni este situat in Zona de Sud, la granita sectorului 4 cu orasul Popesti – Leordeni intr-o zona aflata in plina dezvoltare, intre Soseaua Oltenitei si Soseaua Berceni.

Family Residence Berceni este desfasurat pe o suprafata de 7000 mp, ansamblul oferind viitorilor proprietari o curte interioara cu alei si trotuare si spatii verzi amenajate, parcuri (zone) de joaca amenajate pentru copii, barbeque, foisor pentru recreere si petrecerea timpului liber, magazine mixte, gradinita (program normal si after school), parcare supraterana pe 2 niveluri. Preturile sunt cuprinse intre 27.000 euro si 49.900 euro.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...