Aforti Exchange a realizat schimburi valutare de peste 5,5 milioane euro

Aforti Exchange, fintech polonez și platformă online de schimb valutar care a intrat pe piața românească în octombrie 2017, închide primele 6 luni de operațiuni cu peste 5,5 milioane EUR  în monedă schimbată și peste 400 de clienți individuali și corporate.

Numai în luna aprilie, care a fost cea mai bună lună înregistrată până în prezent, au fost efectuate operațiuni de schimb valutar în valoare de 1,5 milioane EUR. Aproximativ 80% din tranzacțiile efectuate prin platformă sunt schimburi de valută din RON în EUR, însă platforma oferă servicii de schimb pentru 12 valute diferite.

Biroul din București, condus de Dorin-Claudiu Sterie, este primul birou internațional deschis de Aforti Exchange și joacă un rol important în strategia de extindere a companiei. Aceasta intenționează să se concentreze pe dezvoltarea echipei locale și creșterea capacităților sale, precum și extinderea portofoliului de produse.

„Suntem satisfăcuți de rezultatele obținute până în prezent, deoarece România este prima piață externă pe care am intrat. Suntem dedicați extinderii gamei de servicii oferite de Aforti Exchange, și avem încredere că vom aduce și alte branduri din portofoliul Aforti în România pentru a oferi o gamă cât mai largă de servicii financiare antreprenorilor locali”, a declarat Aleksandra Wodzisławska, Președinte al Consiliului de Administrație Aforti Exchange SA.

Aforti Exchange oferă antreprenorilor români o alternativă modernă și sigură pentru schimbul valutar. Platforma oferă soluții simple pentru IMM-uri, microîntreprinderi și PFA-uri care au nevoie de acces permanent la valute pentru a-și satisface nevoile de business.

„Soluția noastră inovatoare, creată și dezvoltată în Polonia, se adaptează perfect antreprenorilor români care au nevoie de un serviciu de schimb valutar sigur, fiabil, dar și rentabil. Suntem deja partenerul a peste 400 de companii din România și suntem nerăbdători să creștem în mod semnificativ baza noastră de clienți, aducând noi standarde și soluții financiare pe piața românească”, a declarat Dorin-Claudiu Sterie, Country Manager la Aforti Exchange România.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...