AFI a terminat prima cladire de birouri

sursa foto: stiri.rol.ro

AFI Europe Romania lansează prima clădire din cele cinci care vor forma complexul de birouri AFI Park, construcție care s-a finalizat doar într-un singur an.

AFI Europe a început construcția „AFI Park 1 ” în iunie 2011 și a finalizat lucrările în august 2012, încadrându-se în planul de acțiuni inițial, ajungând astfel la un record pe piața clădirilor de birouri din România. O suprafață de 5.000 de metri pătrați a fost deja predată chiriașilor care și-au început posesia. Cea de-a doua clădire de birouri va fi predată în al doilea trimestru al anului 2014, iar celelalte trei clădiri de birouri vor fi finalizate în fiecare an ulterior, dând posibilitatea tuturor chiriașilor să crească și să se dezvolte în cadrul AFI Park.

AFI Europe și-a lărgit portofoliul de chiriași adăugând Cameron România în prima din cele cinci clădiri de birouri de clasă A de lângă mall-ul AFI Palace Cotroceni.

AFI Europe România a semnat în luna mai a acestui an un antecontract de închiriere pentru o suprafață de 2.500 de metri pătrați, cu Microchip Technology, iar în iunie a mai semnat un antecontract cu Endava, pentru un spațiu de 2.400 de metri pătrați. După negocierile purtate și cu alți chiriași, suprafața închiriată déjà în AFI Park 1 ajunge la 7.000 de metri pătrați.

„ Suntem fericiți că am finalizat o astfel de construcție, de 20.000 de metri pătrați în 14 luni; este, cu siguranță, o realizare de care toți cei care au făcut parte din proiect ar trebui să fie mândri. Faptul că o companie de talia Cameron a ales AFI Park ca sediu în București este o dovadă a standardelor înalte pe care ne-am cimentat principiile. Pe lângă avantajele pe care le au datorită locației și a standardelor de construcție, noii chiriași vor avea posibilitatea extinderii în următoarea fază a proiectului AFI Park “, a ținut să precizeze David Hay, CEO – ul AFI Europe România.

Companiile care iau în calcul închirierea de spații în complexul AFI Park au profiluri variate, de la companii naționale la multinaționale, din domeniile IT, comunicare, financiar și asigurări.

AFI Park este cea mai bună opțiune pentru companii în ceea ce privește locația, accesibilitatea, serviciile de parking, vecinătatea universității și oportunități de extindere pentru viitor.

Evenimentul de lansare a AFI Park 1 va avea loc la sfârșitul lunii septembrie, iar negocierea cu noul chiriaș a fost intermediată de The Advisers/Knight Frank, firma de consultanță a AFI Park 1.

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...