AFI Palace Cotroceni va găzdui un concurs de alergat pe tocuri

.

AFI Palace Cotroceni va găzdui pe 2 august crosul pe tocuri “GLAMOUR Stiletto Run” cel mai adorat concurs de pe mapamond de către pasionații de modă, organizat în premieră în România.

 

Participantele vor trebui să parcurgă în viteză un traseu bine delimitat de 100 de metri, purtând orice pereche de pantofi cu tocuri de cel puţin 7 centimetri înălţime şi diametru de 2 centimetri. Toate acestea pentru marele premiu: un voucher în valoare de 1.500 de euro oferit de Musette.

Astfel, joi, 2 august îndrăgostiții de modă sunt așteptați în AFI Palace Cotroceni pentru a intra în competiția tocurilor, începând cu ora 18:00.

Inventat în Olanda în martie 2006, concursul glam de alergat pe tocuri a făcut furori în lumea întreagă: fashionistele din Germania au intrat în cursă în 2006 la Berlin, iar exemplul lor a fost urmat de glam girls în Rusia, în iulie 2007.

Din 2008 pasiunea pentru alergatul pe tocuri le cuprinde şi pe cititoarele GLAMOUR din Suedia, iar în aprilie 2011 pe cele din Africa de Sud. Anul acesta, pe 2 august, GLAMOUR dă startul primei ediţii GLAMOUR Stiletto Run la Bucureşti, în AFI Palace Cotroceni

Doritorii se pot înscrie în competiție trimițând un e-mail cu datele de contact pe adresa [email protected], urmând să primească toate detaliile cu privire la competiție din partea organizatorilor.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...