AFI Europe achiziționează patru proiecte de birouri ale NEPI Rockcastle

AFI Europe a finalizat un nou acord cu NEPI Rockcastle pentru achiziția a patru proiecte de birouri clasa A în România, cu o suprafață închiriabilă totală de 118.500 metri pătrați.

Valoarea tranzacției se ridică la 290 de milioane de euro, iar preluarea portofoliului este programată să se încheie în următoarele patru luni.

Ce proiecte a achiziționat AFI Europe

  • Floreasca Business Park, situat în Calea Floreasca nr. 169, București, cu o suprafață totală de 36.470 mp;      
  • The Lakeview, situat în Str. Barbu Văcărescu nr. 301-311, București, cu o suprafață totală de 25.907 mp;
  • Aviatorilor 8, situat în Bd. Aviatorilor nr. 8A, București, cu o suprafață totală de 8.203 mp;
  • Timișoara City Business Center, situat în Str. Coriolan Brediceanu nr. 10, Timișoara, cu o suprafață totală de 47.936 mp.

După finalizarea acestei tranzacții și a proiectelor de birouri aflate în dezvoltare (AFI Park Brașov și AFI Tech Park 2-3), AFI Europe va gestiona un portofoliu de birouri cu o suprafață închiriabilă totală de aproape 300.000 mp.

Pe segmentul de birouri, AFI Europe România a dezvoltat și gestionează AFI Park 1-5 și AFI Tech Park, ambele situate în București, și AFI Park Brașov, în centrul orașului Brașov, care va fi inaugurat în toamna acestui an.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...