AFI City oferă bucătării mobilate și utilate în valoare de 3.000 de euro

AFI City Bucureștii Noi, primul proiect rezidențial dezvoltat de AFI Europe pe piața locală, lansează o campanie specială pentru cumpărători în perioada 1 martie – 30 aprilie 2019.

Astfel, cei care achiziționează un apartament de 2 camere sau de 3 camere tip A în complex în această perioadă pot beneficia de o bucătărie complet mobilată și utilată, oferită de AFI City, în valoare de 3.000 de euro.

Construcția primei faze a proiectului AFI City a început în 2018 și va cuprinde 190 de apartamente – din care au fost vândute deja 70 de unități – și 228 de locuri de parcare supraterane.

„Ne așteptăm să finalizăm lucrările până la sfârșitul acestui an, astfel încât să se poată muta primii locatari”, spune Roxana Vlad, Sales Manager AFI City.

AFI City Bucureștii Noi este situat în cartierul Bucureștii Noi, în imediata apropiere a stației de metrou Laminorului.

Odată cu finalizarea lucrărilor, AFI City va fi unul dintre puținele ansambluri rezidențiale „verzi” din București, deținând în prezent pre-certificarea Green Homes oferită de organizația independentă Romania Green Building Council.

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...