All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

-PUBLICITATE-

AFI Brașov este „clădire verde” certificată LEED Gold

AFI Brașov, proiectul mixt care îmbină un centru comercial de 45,000 mp și două clădiri de birouri clasa A de 25,000 mp, a obținut Certificarea Green LEED Gold.

AFI Brașov a implementat utilizarea eficientă a soluțiilor de iluminare cu lumini de tip LED pentru a crește eficiența energetică a proiectului, utilizarea materialelor reciclate și cu emisii reduse de carbon și reutilizarea până la 75% a deșeurilor generate în perioada de construcție.

În plus, crește calitatea aerului prin filtrare sporită, reducerea cu peste 20% a costurilor cu energia comparativ cu o clădire de bază, în timp ce 90% din suprafața ocupată în mod regulat va avea vederea nerestricționată.

Proiectul de birouri AFI Park Brașov oferă locuri de parcare pentru mașinile cu emisii reduse de carbon și pentru mașini electrice, rasteluri pentru biciclete, dușuri, reutilizarea apei de ploaie pentru irigarea zonei verzi.

Clădirea de birouri oferă facilitatea de colectare și depozitare a materialelor pentru reciclare, ca parte a beneficiilor „Certificării Verzi”.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI