AFI Brașov a ajuns la 80% grad de ocupare înainte de construcție

AFI Brașov anunţă că negocierile privind închirierea spaţiilor comerciale au avansat, iar rata de ocupare a atins deja pragul de 80%.

AFI Braşov a obţinut recent autorizația de construire şi va fi cel de-al treilea centru comercial pe care AFI Europe îl dezvoltă în România.

Centrul comercial va avea o suprafaţă totală închiriabilă de 45.000 mp la care se adaugă două turnuri de birouri Clasa A. Valoarea totală estimată a investiţiei pentru centrul comercial şi prima clădire de birouri însumează peste 120 milioane de euro.

Construcţia proiectului a demarat la începutul lui 2017 şi data de livrare este estimată pentru sfârşitul lui 2018 sau primul trimestru din 2019, în funcţie de ritmul lucrărilor.

Centrul comercial are ca ancoră un hipermarket Carrefour pe o suprafaţă de 6.500 mp, ce aduce aici un concept inovator în domeniul gourmet, la care se adaugă branduri de top internaţionale din zona de fashion, o zonă interactivă unică, ce vine cu un nou stil de „food court” ce cuprinde 12 tipuri diferite de restaurante şi zone fast food.

Mall-ul va avea două intrări principale, una dinspre cel mai mare bulevard al oraşului şi o a doua intrare din partea de sud a oraşului. Suprafaţa va avea trei niveluri. Accesul la cele 1.700 de locuri de parcare de la nivelul -1 se va face prin orice intrare şi la acestea se adaugă spaţii suplimentare la alte niveluri, accesibile din trei direcţii.

Zona de cinema cu 10 săli la standarde VIP, un cazino pe 600 mp, 1.200 mp de spaţii de divertisment şi bowling, teren de joacă şi o mulţime de atracţii pentru copii, restaurante, cafenele vor deveni o destinaţie de timp liber. O zonă verde de 3.500 mp, va dispune de o terasă, un loc de joacă şi zone de relaxare, cafenele şi restaurante şi va oferi vizitatorilor o experienţă a shoppingului modern şi de calitate. Proiectul este dezvoltat pentru a primi certificarea LEED Gold pentru clădiri „verzi”.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...